Privatlån

Privatlån, även kallade alternativa lån, är kreditbaserade lån som erbjuds av långivare och andra finansiella institutioner. Berättigande för de flesta av dessa låneprogram är baserad på kreditvärdighet låntagaren och låntagaren kan kräva hjälp av en förälder eller annan kreditvärdig Co-undertecknare. Privatlån program är alternativa alternativ som kan hjälpa till med att överbrygga klyftan mellan kostnaderna för närvaro och det beviljade finansiella stödet.

Hur du ansöker om Privatlån

Studenter är skyldiga att välja långivaren efter eget val för ett privat lån. Medan Loyola inte rekommenderar en specifik långivare, vi rekommenderar att låntagare överväga följande när de ansöker om ett privatlån:

Genomföra din sökning på nätet och välja långivare eller finansiella institutioner som är trovärdiga. Precis som du gör när du letar efter nya bra utländska casinon.

Grundligt undersöka alla villkor och funktioner i lånet (räntor och hur de bestäms, tillämpliga avgifter, respittider, längder återbetalnings villkor, Co-undertecknare release tillgänglighet, låntagare fördelar eller incitament).

Avgöra om du kommer att behöva betala (er) på lånet medan du är inskrivna i skolan.

Försök att bara låna det belopp som är absolut nödvändigt för att täcka dina otillfredssedda kostnader för att minska låneskulden.

Fråga om det finns en sammanlagd maximal, eller en gräns för hur mycket du kan låna under en livstid, med långivaren.

Vi rekommenderar generellt att du använder privata lån som en sista utväg. Den federala direkt Stafford lån, Federal PLUS lån (föräldrar till studenter på grundutbildningen), eller federal Graduate PLUS lån (doktorander) är oftast bättre alternativ för att finansiera dina utbildningskostnader.Privatlån

När du har valt din långivare, du kommer att börja lånet ansökningsprocessen direkt med långivaren på långivarens hemsida eller via en pappers låneansökan. Långivaren kommer att kommunicera direkt med dig om godkännande av din låneansökan och eventuella ytterligare poster som behövs. Loyola kommer att fungera som mellanhand för att bekräfta din registrering på universitetet och att tillämpa de lånemedel som erhållits från långivaren till ditt student universitetskonto.

De viktigaste termerna som definieras nedan är sådana som du kan stöta på under den alternativa låne-ansökningsprocessen:

Låneperiod

Detta avser den period under vilken du vill få ditt lån. Vi rekommenderar att du ansöker om ett alternativt lån för hela läsår för vilket lånetiden skulle vara från augusti till maj samma år (dvs., 08/01/2017 TP 05/30/2018).

Låne certifiering

Kontoret för finansiella stöd vid Loyola kommer att få en begäran från långivaren att bekräfta studentens inskrivning vid universitetet. Det kan ta upp till 7-10 arbetsdagar från den dag vi får begäran om vårt kontor att certifiera ditt alternativa lån. E-postaviseringar kommer att skickas till elevens Loyola e-postadress när lånet certifiering begäran har mottagits, samt när certifieringen har slutförts och när lånet har lagts till studentens finansiella stöd Award.

Datum för lån utbetalning

Utbetalningsdagen för ett lån planeras av långivaren när lånet har certifierats av byrån för finansiella stöd. För studenter, privata lånefonder (och alla finansiella stöd utmärkelser) kommer inte att betala mot studentens universitets kontosaldo förrän efter de två första veckorna av terminen (höst och vår).

Slutligen är det till en stor fördel fall du saknar betalningsanmärkningar!