Lendo

Vad är Lendo?

Man skulle kunna uttrycka det som att Lendo är varje lånsökares bästa vän. Varför då kanske en del skulle undra över. Jo vi tänkte just förklara det i detta bogginlägg. Håll till godo.

Lendo är Sveriges i särklass ledande låneförmedlare för både privatlån och företagslån. De slog upp portarna under året 2007 och har sedan dess återfunnits på den svenska marknaden. Deras allra första tanke när de startade var att endast inrikta sig på att förmedla bolån. Men övergick faktiskt sedan till privatlån, precis före lansering.

Lendo

Hela Lendos grej är att med deras tjänst kan man jämföra flera långivares ränta på en och samma gång. Utan att behöva kontakta dessa låneföretag en och en. Idag sammarbetar Lendo redan med hela 25 stycken lånegivare och förmedlar privatlån (blancolån) på mellan 5 000 till 500 000 kronor.

Hos dem kan man söka olika lån. Så som billån, privatlån och blancolån. Lösa dyra avbetalningar eller sammla dina smålån och krediter.

Överblick

Och det fina i kråksången är ju då såklart att Lendo håller ner antalet UC man får när man använder sig utav deras tjänst. De går igenom 25 stycken olika långivare på bara några minuter och det enda man får på sig är en UC. Istället för 25 stycken som man skulle få om man gick till varje långivare var för sig. För att inte tala om vilken exra lång tid det skulle ta i jämförelse med när man använder sig utav Lendo och deras tjänst. Överblicken man får över alla potentiella lån man får är också mycket bättre. Man får de olika erbjudandena skickade till sig och kan enkelt älja ut det som passar just dig allra bäst.

Som vi här på arijankan.se ser det så finns det egentligen inget annat alternativ att använda sig av när man väl ska ansöka om ett lån. Man ska helt enkelt använda sig utav en sådan tjänst och upplägg som Lendo och andra liknande företag (Remember, Bank Norweigen, Zmarta, för att nämna några) har att erbjuda sina besökare.