Tillbaka från valrörelse

Under valet bloggade jag på Västerbottens Kurriren på adressen http://blogg.vk.se/arijankan. Jag var en av Vänsterpartiets riksdagskandidater, så blev valrörelsen intensiv för min egen del och om man vill kan man titta närmare på hur jag spenderade veckorna innan valet och hur tankarna gick då på min VK-blogg som jag låter vara kvar även efter valet. Vänsterpartiet gick fram i Västerbottens län till 11% av rösterna och är klart det tredje största partiet i länet. Vi gjorde också ett antal mycket starka lokalval i bland annat Vindeln, Sorsele, Vännäs och Umeå. Stort tack till alla Västerbottningar som gett oss sitt förtroende i detta val – och extra varmt tack till de par hundra personer som valt att ge mig sina personkryss. Det värmer alltid lite extra. :-)

1738430_332378376928905_796170282_n

Nu gör jag come-back här på min vanliga blogg igen. Alla detaljer ännu inte hunnit uppdateras till dagsaktuell status (bor ju exempelvis inte i USA längre) men här kommer jag presentera en djupare form av en artikelserie under några veckor framöver. Håll i hatten!

Annonser

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s