De 5 konstigaste valfilmerna i USA

1 April idag och därför tänkte jag vara ännu roligare än jag brukar! I November är det dags för mellanårsvalen här i USA, och redan har flera kandidater runt om i landet dragit igång sina kampanjer för att vinna en plats i representanthuset eller i senaten. Därför tänkte jag visa er vad man kan stöta på under reklampauserna runt om i landet. Av någon anledning är de konservativa klart överrepresenterade när det kommer till konstiga valfilmer – och ja, samtliga är 100% seriösa. Ta en titt!

5. Joni Ernst, R-Iowa:

4. Will Brooke, R-Alabama:

3. David Vitter, R-Louisiana

2.Jim Marshall, D-Georgia

1. Som nummer ett vill jag lyfta fram Dale Peterson (R-Alabama), som visserligen bara kandiderade lokalt i Alabama och det redan 2010 – men hans reklamfilm är fantastisk:

Detta är alltså bara några. Finns en hel del andra sponsrade av så kallade ”SuperPACS” som säger det kandidaterna själva inte vågar säga rakt ut – ni kan ju tänka er hur det låter. Men tycka vad man vill om detta. Kanske är ändå mer intressant än att se Reinfeldt och Lövfen kasta siffror på varandra i Agenda. :-)

Annonser

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s