Lars Ohly pressar Reinfeldt

På senare tid har vi fått gott om exempel på hur regeringen och miljöpartiets flyktingpolitik har havererat totalt. I veckan skickade t.ex en familj ut från Sverige, som bott här i 11 år. 91-åriga, senildementa Ganna riskar också utvisning, tillsammans med många, många, många fler människor som blivit en del av det svenska samhället.

Lars Ohly pressar Reinfeldt ordentligt i riksdagens talarstol och ställer de frågor som den utvisade familjens vänner ställt till den moderate migrationsminstern Tobias Billström och som han vägrat svara på. Billström står  rätt svarlös och försöker dumförklara Ohly. Fungerar inte riktigt tycker jag och svenska folket synar nog den bluffen. Stor eloge till Lars Ohly för detta, mycket bra insats!

Detta är också en av de sätt som Vänsterpartiet måste arbeta på tycker jag. Vi ska vara folkets röst i riksdagen och representera vanliga människor gentemot makten. Mycket bra av Lars Ohly. En värdigt avslutning i en av hans sista framträdanden som Vänsterpartiets partiledare.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s