Jag åker till Afrika

Till alla min vänner (och ovänner, ha ha!) vill jag bara informera om att imorgon ger jag mig av till Afrika för att volontärarbeta i Ghana. Jag ska skynda mig att packa på de 24 timmar jag har hemma innan jag ger mig av. Jag har tidigare berättat om min resa och om du vill läsa om mina upplevelser sedan så kommer jag ladda upp min resedagbok under fliken ”Min volontärresa” här ovan.

Jag har gett några intervjuer om bland annat just den här resan till Västerbottens Kuriren och Västerbottens Folkblad under förmiddagen idag. De kommer nog gå att läsa i tidningarna någon dag här framöver.

Tillbaka på bloggen är jag förstås så fort jag kommer hem – det vill säga om några veckor. Vi ses!

One thought on “Jag åker till Afrika

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s